© copyright 2011 - 2013

TT.P.P.**štúdia interiéru rodinného domu, ulica Petra Pazmána, Trnava
2009

Objekt RD pozostáva z pôvodnej uličnej časti domu a novej prístavby orientovanej smerom do záhrady. Celkový interiér sa nesie v znamení jednoduchosti, funkčnosti a prirodzenosti materiálov. RD je jasne zónovaný na dennú a nočnú časť, respektíve na verejnú a intímnu časť. Srdcom domu je kuchyňa s jedálňou, ktorá spája ,,starú,, a novú časť RD a zároveň je prepojená s obývacou izbou orientovanou do ulice. V nej sú navrhnuté moderné kachle, ktoré spolu so závesnými skrinkami na dominantnej strane tejto miestnosti vytvárajú kompozíciu. Protiľahlá stena je pre majiteľa priestorom na odprezentovanie svojej zberateľskej vášne obrazov- galéria moderného umenia. Vo všetkých miestnostiach s použité jasné línie a jednoduché zariaďovacie prvky.

Navrhované riešenie interiéru rodinného domu

Farebné riešenie obývacej izby

Farebné riešenie detskej izby

spolupráca: Ing. arch. Mária Piričová